Matvetenskap är ett projekt startat för den professionella köksmästaren, såväl som den spontane hemmakocken.
Kort och gott är det en bildningsplats för alla som har ett intresse för mat och matlagning.
Med hjälp av artiklar, krönikor, guider, tester och recensioner så vill vi förbättra och förstärka den svenska matlagnings-gemenskapen.
Vare sig du har 20 år i branschen, eller precis har flyttat hemifrån och vill lära dig mer om matlagning – så finns det alltid något för dig. Vi skriver om allt, både för amatörer och utbildade köksmästare.
De som skriver här på Matvetenskap är en salig blandning människor.
I vår arsenal har vi kockar med alla möjliga bakgrunder, erfarenheter och specialiteter. På så sätt kan vi erbjuda dig en så bred och genuin upplevelse som möjligt, genom våra skrifter.
Kontakta oss
Om du har förslag, tips eller söker råd, är du alltid välkommen att kontakta oss.
Vi är alltid öppna inför intressanta samarbeten som kan gynna våra läsare – vilket är något vi är mycket noga med.
Eftersom vi är en stor webbplats med ett stort utrymme för publikationer, så söker vi ständigt efter fler skribenter. Om du skulle vilja skriva för oss, så är du varmt välkommen att höra av dig, gärna med exempel på dina tidigare skrivna texter.
Du kan nå oss på info (snabelA) matvetenskap.se
Vi gör vårt bästa för att svara på alla mail vi får, oftast inom 24 timmar.