Kakor/cookies
Matvetenskap.se innehåller kakor, också kallade ”cookies”.
Vår webbplats använder cookies för att samla in statistik över besök på webbplatsen, samt hålla reda på ditt språkval. Om du inte accepterar användandet av cookies, se din webbläsares hjälpmenyer för att ändra inställningar.
Cookies sparas och används av Google analytics för att enklare kunna göra ditt besök mer personligt.
För mer information om cookies se www.pts.se
Våra kakor
En kaka är en textfil som tillfälligt lagras på din dator. Majoriteten av alla webbsidor använder detta, för att kunna ge dig en så bra upplevelse på sidan som möjligt.
Vi använder oss av lagrade kakor som hjälper oss att mäta din trafik hos oss, så att vi kan förbättra Matvetenskap. Vi använder olika statistikprogram för att mäta trafiken och se vilka delar av våra sida som är populärast.
Vi sparar ingen personlig information, exempelvis namn, e-post eller ip. Du är hela tiden anonym. Vi kan inte på något sätt spåra eller ta reda på vem du är.
För att sidan ska fungera optimalt för dig, rekommenderar vi att du använder dig av kakor.
Reklam och affiliate
På Matvetenskap använder vi oss av så kallade affiliate-länkar.
Det innebär att i vissa fall då vi länkar ut till en tillverkare eller butik, så får vi en mindre provision om du skulle köpa något.
Det här påverkar inte ditt köp eller ditt besök i butiken på något sätt.
Våra bedömningar på Matvetenskap är alltid objektiva och vi rekommenderar aldrig produkter som vi själva inte tror på.
Provisionen vi erhåller från eventuella köp, hjälper till att förbättra sidan och din upplevelse som läsare. Det är, tyvärr, inte gratis att driva en sida som denna.